Steven Anthony Lawrence Bio, dob, obitelj, visina, neto vrijednost, filmovi

Steven Anthony Lawrence Biografija

Steven Anthony Lawrence američki je glumac. Možda je najpoznatiji po svojoj ulozi Bernarda Beansa Arangurena u hit-u Disney Channel Original Series Even Stevens. Među ostalim televizijskim zaslugama su mu Cheaper by the Dozen (2003), Kicking & Screaming (2005) i Bubble Boy (2001).

Steven Anthony Lawrence Karijera

Pored uloge u Even Stevensu, njegovi drugi televizijski krediti uključuju That’s So Raven, Married ... Uz, između ostalih, Children, ER, Frasier i Amanda Show. Također se pojavio u igranim filmovima Jeftinije Tuzen, Kicking & Screaming, Rebound i Jay and Silent Bob Strike Back (u izbrisanoj sceni).



Također se pojavio u glazbenom spotu Evercleara 'Otac moj' kao dječačić čiji otac odlazi iz obitelji. Njegova najnovija televizijska gostovanja dogodila su se 2011. godine kao ružičasti vilenjak u reklami za odmor T-Mobilea i 2012. kao kostim za pse za reklamu Old Spice.



2013. Lawrence je na Twitteru privukao pažnju medija jer je jedan od njegovih portreta služio kao avatar za račun američkog repera Tylera, Creator. 2016. aplikacija Snapchat na društvenim mrežama dodala je filtar poznat pod nazivom 'geni graha' omogućavajući korisnicima da samostalno mijenjaju Lawrenceovo lice.

Steven Anthony Lawrence Dob

Američki glumac rođen je 19. srpnja 1990. u Fresnu, u Kaliforniji, Sjedinjene Američke Države. Rođendan slavi 19. srpnja svake godine. Od 2019. ima 29 godina.



Fotografija Stevena Anthonya Lawrencea
Fotografija Stevena Anthonya Lawrencea

Obitelj Steven Anthony Lawrence

Nakon našeg istraživanja, detalji o njezinim roditeljima nisu dostupni, a također nije poznato ima li braće i sestara.

Supruga Stevena Anthonya Lawrencea

Antony svoj privatni život voli držati privatnim, stoga informacije o njegovom spoju nisu dostupne. Stoga nije poznato je li oženjen ili ima djece. Međutim, ove će se informacije ažurirati čim postanu dostupne.

Steven Anthony Lawrence Mjerenja tijela

  • Visina: 1,5 ft (5 ft)
  • Težina: 192 kilograma (87 kg)
  • Veličina cipela: Nije dostupno
  • Oblik tijela : Nije dostupno
  • Boja kose: Nije dostupno

Plaća Stevena Anthonya Lawrencea

Njegova točna plaća još nije otkrivena, ali podaci će se ažurirati čim postanu dostupni.



Steven Anthony Lawrence Neto vrijednost

Stevenova neto vrijednost od 2019. procjenjuje se na milijun dolara, koje je zaradio uspješnom glumačkom karijerom.

Filmovi i TV emisije Stevena Anthonya Lawrencea

Filmografija

  • 2017. Holly, Jingles i Clyde 3D kao Jingles
  • Aplikacija Randy iz 2014. kao Chris
  • 2012. Eagleheart kao Gabey
  • 2011. Dan bez graha kao blagajnik
    • Smrt Snookiju kao Jimmy
    • Shapetown, SAD kao Max
    • To je kartonski život kao Benny
  • 2010 Weeds kao Keith
  • 2009. Archiejev završni projekt kao mozak
  • 2007. Bratz kao klip
  • 2006. Dance Revolution kao slavni sudac
  • 2005. Oporavak kao Ralph
    • Udaranje i vrištanje kao Mark Avery
  • 2003. Jeftiniji od desetaka kao Dylan Shenk
    • Seussova Mačka u kapi kao nijemi Schweitzer
    • Film Even Stevens kao Bernard 'Grah' Aranguren
    • To je tako gavran kao Miles Bonay
  • 2002. 13 mjeseci kao Stevie
  • 2001. Buffy, ubojica vampira, kao Chunky Kid
    • ER kao John Thomas Frum
    • Bubble Boy kao Ice Cream Boy
  • 2002–2005 Izrazite se kao Sebe
  • 2001. - 2003. Čak i Stevens kao Bernard 'Grah' Aranguren
  • 2001-2002 Frasier kao Jason White / Kid
  • 2000 Vrisak ako znate što sam učinio prošli petak, trinaesti kao Chuckie
    • Apsolutno točno
  • 1999. Lord of the Road kao Billy
    • Muza kao sin Roba Reinera
    • Sabrina, tinejdžerska vještica kao malo dijete
  • 1999. Moj omiljeni Marsovci kao Nurplex Kid
    • Operacija Splitsville kao Billyev prijatelj
    • Sanjari kao Matej
  • 1999-2000. Amanda Show kao Justin / Mlađi brat
  • 1998. Michael Hayes kao Jacobov sin
  • 1996 .. s djecom kao djetetom # 1

Downov sindrom Steven Anthony Lawrence

Ovaj glumac ima dugu kosu. Možda nema Down-a, ali izgleda kao da nešto nije u redu. Možda nije Down-ov, ali izgleda kao da ima deformacije.

za koga je udata elaine joyce

Steven Anthony Lawrence Disney Channel

Poznat je po svojoj ulozi Bernarda 'Beans' Arangurena u hit-u Disney Channel Original Series Even Stevens od 2001. do 2003. godine.



Steven Anthony Lawrence Beans

Glumio je ulogu Bernarda 'Beans' Arangurena u hit-u Disney Channel Original Series Even Stevens od 2001. do 2003.

Učitavanje ... Učitavanje ...

Steven Anthony Lawrence Mačak u šeširu

Glumio je Glupog Schweitzera u Mačku u šeširu američke fantastične komedije iz 2003. godine.



Steven Anthony Lawrence Weeds

Glumio je Keithovu ulogu u Weedu, američkoj mračnoj komično-dramskoj televizijskoj seriji.

Često postavljana pitanja o

Steven Anthony

Tko je Steven Anthony?

Lawrence je američki glumac.

Koliko godina ima Steven Anthony?

Antony ima 29 godina od 2019. Rođen je 1990.

Koliko je visok Steven Anthony?

Antony stoji na visini od 5 ft (1,54 m).

Je li Steven Anthony oženjen?

Antony svoj privatni život voli držati privatnim, stoga informacije o njegovom spoju nisu dostupne.

Koliko vrijedi Steven Anthony?

Stevenova neto vrijednost od 2019. procjenjuje se na milijun dolara.

Koliko zarađuje Steven Anthony?

Njegova točna plaća još nije otkrivena, ali podaci će se ažurirati čim postanu dostupni.

Gdje živi Steven Anthony?

Njegovo prebivalište nije dostupno.

Je li Steven Anthony mrtav ili živ?

Steven je još uvijek živ i dobrog je zdravlja.

Gdje je Steven Anthony sada?

Najpoznatiji je po svojoj ulozi Bernarda Beansa Arangurena u hit-u Disney Channel Original Series Even Stevens.

Steven Anthony Lawrence Tweeter

Steven Anthony Lawrence Instagram

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Ništa poput jedenja tanjura punog Tysona ne odabire grumente po oblačnom danu.

Post koji je podijelio korisnik Steven Anthony Lawrence (@itsmepopsbeans) 13. studenog 2018. u 12:08 PST

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |